Softverska rešenja za transport, infrastrukturu i inženjering

CGS Labs je lider iz oblasti razvoja softvera za transport, infrastrukturu i AEC oblasti

Naši produkti su profesionalna softverska rešenja za projektovanje putne infrastrukture (Plateia, Autopath, Autosign), železničke infrastrukture (Ferrovia), regulacije i uređivanje vodotokova (Aquaterra, Aquaflood), projektovanje nadzemnih vodova (Electra) kao i Civil 3D alati prilagođeni CAD i BIM softverima.

CGS Labs ima sedište u Sloveniji, Nemačkoj i SAD-u, široku mrežu partnera po celom svetu, a CGS softveri se svakodnevno koriste u više od 30 zemalja sveta.

Postanite član CGS Labs tima!

Jeste li spremni za nove izazove? Pridružite se uspešnom međunardnom timu profesionalaca u inovativnoj kompaniji!

Developer C/C++ (Razvoj CAD aplikacija)
Tehničko-administrativni asistent (m/ž)


Učestvovali smo na Building SMART international (BSI) Standards Summit

CGS Labs aktivno je učestvovao na događaju Building SMART international (BSI) Standards Summit koji je održan u Parizu od 26.do 29. marta 2018. godine. BSI svakih šest meseci organizuje susret na kojem prezentuje unapređenje u pripremi tehničkih BIM standarda kojima će se građevinskoj industriji omogućiti otvorenu BIM saradnju. Na susretu svaki put učestvuju predstavnici BSI, razvijači i korisnici BIM rešenja. Sledeći BSI susret održaće se oktobra 2018. godine u Tokiju.





Posetili smo BIM World 2018 u Parizu

Posetili smo BIM World 2018 u Parizu koja je jedna od najvećih specijalizovanih manifestacija u oblasti BIM-a na svetu. Događaj se održava u formi predavanja i velike izložbe BIM proizvoda i usluga ponuđača iz celog sveta. Interesovanje za BIM tehnologije je izuzetno. BIM tehnologija koristi se kako u fazama planiranja, izgradnje tako i održavanja izgrađene sredine.







Uspešno završena obuka inženjera u nemačkom preduzeću Wolf Ingenieurgesellschaft GmbH

Preduzeće CGS Labs je u januaru 2018 uspešno obavilo obuku o korišćenju softvera Plateia u nemačkom preduzeću Wolf Ingenieurgesellschaft GmbH u Bambergu. Preduzeće Wolf Ingenieurgesellschaft GmbH je dugogodišnji korisnik CGS Labs rešenja Plateia za projektovanje puteva. Zbog povećanja broja radnika, ekipi je bila potrebna edukacija u vezi osnova a dobro im je došla i prezentacija novosti poslednjih verzija.

 


Posetili smo konferenciju InfraBIM Open, Tampere, Finska / 7 - 8. februar 2018

Preduzeće CGS Labs je učestvovalo na prvoj konferenciji InfraBIM Open u Finskoj. Predstavljeni su bili brojni veliki BIM projekti, a naročito se vodio razgovor o izazovima sa kojima se susrećemo na području BIM-a. Naši produkti za projektovanje infrastrukturnih projekata su privukli značajan interes među posetiocima.


CGS Labs softveri od sada podržavaju i BricsCAD V18 / 1. mart, 2018

CGS Labs softverska rešenja za projektovanje infrastrukturnih objekata od 1. marta podržavaju CAD platformu BricsCAD V18. CGS Labs softvere možete koristiti na Autodeskovim platformama (AutoCAD Civil 3D, AutoCAD, AutoCAD Map3D) od verzije 2018 do 2013 i na Bricsys platformama (BricsCAD Pro i BricsCAD Platinum) od V18 pa do V15. Nadogradili smo softvere: Plateia, Autopath, Autosign, Ferrovia, Aquaterra i Electra.



CGS Labs Connect 2018 - Sarajevo, 15.2.2018         

O prednostima korišćenja disruptivnih tehnologija BIM u infrastrukturnim projektima na CGS Labs Connect 2018!

Preduzeće CGS Labs iz Slovenije, u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, 15. februara organizovalo je događaj pod nazivom »CGS Labs Connect – BIM u infrastrukturi«, na kojem je učestvovalo više od 70 predstavnika Univerziteta, privrede i državnih ustanova Bosne i Hercegovine. Događaj je u svetlu privredne saradnje između Slovenije i BIH podržala Ambasada Republike Slovenije u Sarajevu.  
>>>

 



Plateia
Softversko rešenje za projektovanje puteva po metodologiji BIM i sa podrškom srpskih standarda.
Autopath
Softversko rešenje za konstruisanje krivih tragova kretanja vozila i izvođenje horizontalnih i vertikalnih analiza prevoznosti.
Autosign
Softvresko rešenje za projektovanje saobraćajne signalizacije sa implementiranim srpskim pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji.
CGS Civil 3D Tools
CGS Civil 3D Tools, alati koji poboljšavaju funkcionalnost i upotrebljivost Civil 3D-a, pa je s toga samo projektovanje uz pomoć ovih alata mnogo efikasnije.

CGS Labs d.o.o. International - Terms of use

This internet store has not been optimized for users within the USA, Canada, Australia and New Zealand.

If you are from these regions, please visit CGS Plus USA site for the most relevant information,
pricing and promotions.

Go to CGS plus USA store     Agree and continue to CGS plus International store