Autopath – Softver za simulacije analiza prohodnosti vozila

Autopath je profesionalno softversko rešenje za analize prohodnosti vozila, kojeg koriste građevinski inženjeri, saobraćajni inženjeri, arhitekte i planeri.

Autopath se najčešće koristi za analize kretanja i manervisanja vozila na saobraćajnicama, raskrsnicama, kružnim raskrsnicama, parkiralištima, gradilištima, aerodromima, robno-transportnim terminalima itd. Autopath nema ograničenja u bazama vozila koje se nalaze u programu, program možete koristiti da definišete specijalna vozila kao što su kranovi, teleskopske prikolice i druga vozila. Autopath se prodaje kao PRO i LT verzija.

Autopath PRO protiv LT PRENESITE TESTNU VERZIJU KUPITE ZATRAŽITE PONUDU

 

Metode analiza prohodnosti >
Horizontalne i vertikalne simulacije >
Izveštaji >
Baza vozila >
Modifikovana i specijalna vozila >
Dokazan, pouzdan, testiran! >
Podržane CAD plaforme >
Korisnički servis i podrška >

Metode analiza prohodnosti

Autopath ima nekoliko interaktivnih metoda za analize prohodnosti bazirane na brzini vozila, nagibu saobraćajne povšine, koeficijentu trenja i algoritmima skretnih radijusa, a podržavajući analize simualcija višestrukih vozila na istoj putanji.

Autopath-ova prilagodiva horizontalna i vertikalna analiza kretanja vozila može se povezati na osovinu puta, ivicu puta, putne ivičnjake ili bilo koju drugu korisnički definisanu liniju, poliliniju ili osovinu. Željena odstojanja mogu se podesiti za prednju ili zadnju osovinu vozila. Analize prohodnosti će se dinamički ažurirati posle bilo koje izmene putanje vozila.

EasyDrive metoda za analizu omogućava interaktivno predviđanje sledećeg manevra kako u smeru napred tako i u smeru nazad, a sa opcijom “okreni točkove u mestu” omogućava se i izvođenje najsloženijih manevara. Takođe imate i mogućnost rada sa prethodno kreiranim analizama, da li kroz izmene izvedene analize ili sa nastavljanjem i dodavanjem na postojeću.

 


 


Referentne stranke

CGS Labs d.o.o. International - Terms of use

This internet store has not been optimized for users within the USA, Canada, Australia and New Zealand.

If you are from these regions, please visit CGS Plus USA site for the most relevant information,
pricing and promotions.

Go to CGS plus USA store     Agree and continue to CGS plus International store