Šta je BricsCAD?

BricsCAD je moćna CAD platforma koja objedinjuje 2D alate sa 3D inteligentnim modeliranjem i podrškom za BIM. Izlazni format je isti kao kod AutoCAD-a, DWG ili DXF te je dostupan za Windows i Linux operativne sisteme.

Zašto je BricsCAD odlična alternativa AutoCAD-u?

Višegodišnjim testiranjem BricsCAD-a kao CAD platforme za CGS Labs softvere došli smo do zaključka da je BricsCAD odlična alternativa AutoCAD-u. Radno okruženje BricsCAD-a vrlo je slično AutoCAD-ovom pa ako ste navikli na AutoCAD vrlo lako ćete se adaptirati u radu sa BricsCAD-om. Trenutno na tržištu postoje različite CAD platforme koje se zapravo nude kao zamena AutoCAD-u, a BricsCAD se nameće kao rešenje koje funkcionalno zadovoljava potrebe inženjera i koje se može nabaviti sa trajnim licencama. Podrška za DWG formate, visok nivo kompatibilnosti sa AutoCAD-om, poznato okruženje i odličan API su ključne mogućnosti. A odnos cene i kvaliteta je besprekoran. Tako da sve navedeno ukazuje na to, da je BricsCAD najbolji izbor za inženjere, arhitekte, mašince, dizajnere te sve one kojima je potrebna alternativa AutoCAD-a po pristupačnoj ceni a pored legalnog softvera da imaju i funkcionalan CAD softver.

Kupovina BricsCAD softvera?

CGS Labs je dugogodišnji partner sa firmom Bricsys koja je proizvođač softvera BricsCAD. Tako da je CGS Labs registrovani "Application Developer" i "Solution Partner" za BricsCAD. CGS Labs vrši distribuciju BricsCAD softvera za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas.

 

CGS labs softveri rade na BricsCADu!

CGS Labs softveri podržavaju 2019-2013 verzije AutoCAD Civil 3D, AutoCAD i AutoCAD Map 3D kao i BricsCAD Pro i Platinum V20-V18. Podržane su samo 64-bitne verzije!
CGS Labs doo
Danila Kiša 8
21000 Novi Sad
SRBIJATelefon: +381 21 300 47 02
E-mail: info.rs@cgs-labs.com

PIB: 110363572
Matični broj: 21342955

Dinarski račun (RSD)
TR: 160-494466-02, Banca Intesa AD

Devizni račun (€)
TR: RS35160005380002965873,
SWIFT/BIC: DBDBRSBG, Banca Intesa ADCGS Labs d.o.o. International - Terms of use

This internet store has not been optimized for users within the USA, Canada, Australia and New Zealand.

If you are from these regions, please visit CGS Plus USA site for the most relevant information,
pricing and promotions.

Go to CGS plus USA store     Agree and continue to CGS plus International store