CGS Labs Connect 2018 - Sarajevo, 15.2.1018         

Koje su prednosti korišćenja disruptivnih tehnologija BIM u infrastrukturnim projektima?

Preduzeće CGS Labs iz Slovenije, u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, 15. februara organizovalo je događaj pod nazivom »CGS Labs Connect – BIM u infrastrukturi«, na kojem je učestvovalo više od 70 predstavnika Univerziteta, privrede i državnih ustanova Bosne i Hercegovine. Događaj je u svetlu privredne saradnje između Slovenije i BIH podržala Ambasada Republike Slovenije u Sarajevu.  
>>>

 Softverska rešenja za transport, infrastrukturu i inženjering

CGS Labs je lider iz oblasti razvoja softvera za transport, infrastrukturu i AEC oblasti

Naši produkti su profesionalna softverska rešenja za projektovanje putne infrastrukture (Plateia, Autopath, Autosign), železničke infrastrukture (Ferrovia), regulacije i uređivanje vodotokova (Aquaterra, Aquaflood), projektovanje nadzemnih vodova (Electra) kao i Civil 3D alati prilagođeni CAD i BIM softverima.

CGS Labs ima sedište u Sloveniji, Nemačkoj i SAD-u, široku mrežu partnera po celom svetu, a CGS softveri se svakodnevno koriste u više od 30 zemalja sveta.


Plateia
Softversko rešenje za projektovanje puteva po metodologiji BIM i sa podrškom srpskih standarda.
Autopath
Softversko rešenje za konstruisanje krivih tragova kretanja vozila i izvođenje horizontalnih i vertikalnih analiza prevoznosti.
Autosign
Softvresko rešenje za projektovanje saobraćajne signalizacije sa implementiranim srpskim pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji.
CGS Civil 3D Tools
CGS Civil 3D Tools, alati koji poboljšavaju funkcionalnost i upotrebljivost Civil 3D-a, pa je s toga samo projektovanje uz pomoć ovih alata mnogo efikasnije.

CGS plus d.o.o. International - Terms of use

This internet store has not been optimized for users within the USA, Canada, Australia and New Zealand.

If you are from these regions, please visit CGS Plus USA site for the most relevant information,
pricing and promotions.

Go to CGS plus USA store     Agree and continue to CGS plus International store