Kolačići (cookies)

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo i obezbedili statistički podaci.

Podesite kolačiće

Da li želite da prihvatite upotrebu kolačića?

Prihvatam     Ne prihvatam Snimi

Ova podešavanja možete svakako i posle uređivati i promeniti klikom na link Kolačići (cookies) koji se nalazi na dnu web stranice.

 

Šta su kolačići?

Većina web stranica koristi kolačiće kako bi prikupili informacije od korisnika s ciljem optimizacije i unapređenja web stranice. Kolačići se koriste kao sredstvo za održavanje ažurnog i relevantnog sadržaja web stranice prema interesima i željama korisnika. CGS Labs web stranica koristi kolačiće zbog njihove sposobnosti da sačuavaju podatke o web stranici (detalje o preferencijama korisnika web stranice), a kolačići pomažu da funkcionišu različiti online servisi za monitoring o poseti posetilaca i njihovim interesovanjima - ovo je jedini način da se učestalo prate posete izvesnog sadržaja web stranice. CGS Labs koristi kolačiće za procenu efikasnosti dizajna web stranice, adekvatnost sadržaja kao i za reklamne ponude koje se nalaze na web stranici. 

Dodatne informacije o kolačićima

  • CGS Labs kolačići se koriste kao privremeno sačuvane informacije o interesovanjima korisnika prilikom jedne posete, kao i postavke za prilagođavanje i optimizaciju a koje će biti iskorišćenje pri narednim posetama. U CGS Labs kolačićima se nalaze i bitni kolačići koje omogućavaju korisniku da sačuva podešavanja u vezi kolačića.
  • Google Analytics kolačići koristi CGS Labs da obezbedi statističke podatke o praćenju poseta, poboljšanju kao i unapređenju web stranice, kako bi bila prilagođena korisnicima.

CGS Labs d.o.o. International - Terms of use

This internet store has not been optimized for users within the USA, Canada, Australia and New Zealand.

If you are from these regions, please visit CGS Plus USA site for the most relevant information,
pricing and promotions.

Go to CGS plus USA store     Agree and continue to CGS plus International store